ALLERS MAT – Pavlova med røde bær

Pavlova med røde bær (Foto: Synøve Dreyer) Bruk gjerne denne deigen som grunnoppskrift til små og store marengser. Dette gir sprø og perfekte marengser. Ingredienser: 3 eggehviter 2 dl sukker ¼ ts hvitvinseddik Fyll: 1 ½ dl kremfløte 1 ½ dl crème fraîche 1 dl melis 1 ½ l blandede bær, f.eks. jordbær, bringebær, kirsebær,...

Allers mat: Lag deilige scones til frokost

Scones med tranebær og hvit sjokolade 8 dl hvetemel 1 ½ ss bakepulver 1 ss sukker 1 ts salt 125 g smør 1 dl tørkede tranebær 35 g hvite sjokoladeknapper eller grovhakket hvit sjokolade 4 dl surmelk 1. Sett ovnen på 225°. Bland mel, bakepulver, sukker og salt i en bolle. Smuldre mykt smør...

ALLERS MAT: Saftige bryteboller

Strø valmuefrø eller litt chili på bollene for å få litt ekstra smak. 25 g gjær 5 dl melk 1 ½ ss nøytral olje 1 pose surdeig, 150 g 3 dl grovt rugmel ca. 8 dl hvetemel 2 ts salt Pynt: eggehvite til pensling blå eller hvite...

ALLERS MAT: Påskelam

HER får du oppskrift på påskelam med tilbehør og dessert. God påske! FOTO: Christina Uhlin/All Over Press...