SISTE NUMMER I SALG NÅ

Brød med appelsin og solsikkefrø
HER får du oppskrift på et godt og spennende brød. Foto Synøve Dreyer
Bli abonnent på Allers nå og få en nydelig veske fra det kjente merket svenske Bisou til en verdi av kr 900 i velkomstgave.
Bli abonnent på Allers HER og en nydelig veske fra det kjente merket svenske Bisou til en verdi av kr 900 i velkomstgave. Du får også tilgang til Allers digitalt, og kan lese Allers hvor som helst. Arkiv over tidligere utgaver er inkl. i abonnementet.
Fiskesuppe med reker

Kremet fiskesuppe med rotgrønnsaker og reker
300 g torsk og laks i terninger
200 g reker med skall
3 gulrøtter
2 persillerøtter
4 poteter
1 liten løk
1 hvitløkbåt
2 ss rapsolje
1 ts tørket timian
2 laurbærblad
salt og pepper
6 dl vann
2 ss konsentrert fiskefond
2 ½ dl kremfløte
2 ss fersk persille
1. Vask og skrell gulrøtter, persillerot og poteter, og del i mindre biter. Strimle løken og finhakk hvitløken.
2. Stek løken i 2 ss olje til den blir myk og blank. Tilsett grønnsakene, timian, laurbærblad, salt og pepper, og stek ytterligere et par minutter.
3. Tilsett vannet og fond. La suppen koke i ca. 10 minutter til grønnsakene blir myke.
4. Tilsett fløte og rør om. Legg i fisken og la den trekke i suppen i cirka 5 minutter. Smak suppen til.
5. Pynt suppen med rensede reker og fersk persille.
Server godt brød til.
Foto: Ralph Månsson

Facebook

facebook

Aller Abonnement

icon (1)

Aller Travel

Spørsmål?

speech-bubble (1)

Instagram

instagram