ALLERS MAT: Saftige bryteboller

Strø valmuefrø eller litt chili på bollene for å få litt ekstra smak. 25 g gjær 5 dl melk 1 ½ ss nøytral olje 1 pose surdeig, 150 g 3 dl grovt rugmel ca. 8 dl hvetemel 2 ts salt Pynt: eggehvite til pensling blå eller hvite...

ALLERS MAT: Påskelam

HER får du oppskrift på påskelam med tilbehør og dessert. God påske! FOTO: Christina Uhlin/All Over Press...

God Påske!

Vårt store påskenummer er i salg i dag og du får mer av alt det som hører påsken til: to ekstra kryssordblader, quiz og krim. Og selvfølgelig alle de gode Allers-sakene. Vi ønsker hver og en av dere en riktig God Påske!🐣🐥🌞...

ALLERS MAT: Eplechutney med ingefær og chili

(6 dl) Vask og kjern ut 4 epler, men behold skallet på. Skrell 1 rødløk. Skjær eple og løk i tynne skiver. Finhakk 3 hvitløkbåter. Skrell ca. 5 cm fersk ingefær. Stek epler, løk og ingefær i 1 ss olje i en kjele til eplene er...